Hotel Føroyar

case

Hotel Føroyar

https://www.hotelforoyar.dk/
  • Placering

    Tórshavn, Færøerne

  • Produkter

Vi er stolte over at have leveret vores Regatta-stol til det fantastiske projekt hos Ruts Restaurant på Hotel Føroyar. Vores møbel er skabt til at berige den enestående kulinariske oplevelse, som Ruts Restaurant tilbyder sine gæster. Hotel Føroyar, tegnet af det anerkendte danske arkitektfirma Friis & Moltke A/S, er en arkitektonisk perle, der smukt smelter sammen med det omkringliggende landskab.

Historien om Hotel Føroyar går tilbage til 1933, hvor en færing startede hotelvirksomhed i et beboelseshus i hjertet af Tórshavn. Gennem årene har hotellet gennemgået en række udvidelser og forvandlinger, indtil det endelig i 1983 flyttede til den nye luksuriøse bygning, der nu pryder landskabet og tilbyder en imponerende panoramaudsigt over Tórshavn, Nósloy og havet.

Udforsk produkter

Vores Regatta-stol er en smuk og stabelbar stol i træ, der forener elegance med komfort. Designet udstråler den essens, man forventer af "dansk møbeldesign", og den er så smuk, at den vil passe perfekt ind i den enestående atmosfære hos Ruts Restaurant. Vores møbel er skabt til at modstå tidens tand og bevare sin skønhed gennem generationer, hvilket gør den til den ideelle stol til Ruts Restaurant.

Vi er begejstrede for samarbejdet med Ruts Restaurant og Hotel Føroyar og glade for, at vores Regatta-stol kan være med til at skabe en ekstraordinær og mindeværdig spiseoplevelse for gæsterne. Hos Ro Collection er vi dedikerede til at skabe møbler, der ikke blot er æstetisk smukke, men også funktionelle og holdbare. Vi er stolte over, at vores møbel kan bidrage til den unikke charme og atmosfære hos Ruts Restaurant og Hotel Føroyar.

Vil du gerne samarbejde med Ro Collection?

Kontakt os

Udforsk flere referencer