Historien om Ro Collection

Ro Collection er et dansk designfirma, grundlagt i 2013, der er dybt forankret i kærligheden til håndværk, kvalitet og tidløs æstetik.

Ro Collection står i kontrast til den hurtige og konstant skiftende verden, vi lever i, idet vi designer møbler og hjemmeaccessories, der kun bliver smukkere med tiden.

Vi stræber efter det tidløse frem for det tidsbegrænsede og skaber produkter, der holder i mange år fremover - måske endda på tværs af generationer.

Baseret på originalt design og godt håndværk skaber vi produkter af høj kvalitet og naturlige materialer, præget af en høj grad af funktionalitet og taktilitet.

Vi arbejder med naturens egne materialer - træ, læder, tekstiler, keramik og glas. Alle taktille materialer med deres egne historier at fortælle, hvilket giver os mulighed for at skabe unikke produkter uden kompromis.

Vi ønsker konstant at bidrage til at revitalisere den danske designtradition sammen med nye generationer af håndværkere og designere med produkter, der omfavnes af dem, der søger ro, fred og en langsommere livsstil.

files/Frame_89.png

Kvalitet

Langtidsholdbare produkter og naturlige materialer.

files/ikon-dk.svg

Originalitet

Ægte dansk design

files/Frame_87.png

Håndværk

Vi prioriterer europæiske håndværkere og kunstnere

Møbler

Lang levetid, kvalitet og ærlige materialer

Hos Ro Collection mener vi, at høj kvalitet og bæredygtighed er ét og det samme. Vi arbejder med ærlige materialer, der ikke falmer med tiden, men som varer gennem generationer.

Håndværk og fine detaljer er essentielle i vores overordnede tilgang til design - vi skaber møbler, der kan stå tidstesten og løftes over midlertidige trends.

Accessories

Alsidig og detaljeret skønhed

Siden begyndelsen har Ro Collection stræbt efter at arbejde sammen med de mest dygtige håndværkere inden for branchen - og skabe hjemmeaccessories baseret på gamle håndværksprincipper uden kompromis.

Hvert produkt tager form gennem mange hænder, før det når frem til de afsluttende detaljer.

Vi ærer kvaliteten af håndlavede genstande og beundrer, hvordan håndværkets natur bidrager til den unikke karakter i hvert enkelt produkt.

kollektioner

Møbler

Accessories

Follow us

@rocollection