Historien om Ro Collection

Ro Collection er en dansk designvirksomhed, stiftet i 2013. Med en forkærlighed for godt håndværk, kvalitet og tidløs design skaber vi møbler og bolig accessories, som kan bevares på tværs af generationer.

Ro Collection er en kontrast til det flygtige og let forgængelige i tiden. Vi har fokus på designet, håndværket og funktionaliteten - vi stræber efter høj kvalitet i alt hvad vi gør.

I vores designs stræber vi efter det tidløse frem for det tidstypiske og skaber produkter, der kan holde i mange år og kun bliver smukkere med tiden.

Med udgangspunkt i originalt design og godt håndværk, skaber vi produkter i høj kvalitet i gode naturlige materialer defineret af en høj grad af funktionalitet og taktilitet.

Vi arbejder med naturens egne materialer - træ, læder, tekstiler, keramik og glas. Alle taktile materialer med deres egne historier at fortælle, hvilket giver os mulighed for at skabe unikke produkter uden kompromis.

Vi ønsker konstant at bidrage til at revitalisere den danske designtradition sammen med nye generationer af håndværkere og designere med produkter, der værdsættes af dem, der søger ro og et langsommere tempo i livet.

files/Frame_89.png

Kvalitet

Langtidsholdbare produkter og naturlige materialer.

files/ikon-dk.svg

Originalitet

Ægte dansk design

files/Frame_87.png

Håndværk

Vi prioriterer europæiske håndværkere og kunstnere

Møbler

Lang levetid, kvalitet og ærlige materialer

Hos Ro Collection mener vi, at høj kvalitet og bæredygtighed er ét og det samme. Vi arbejder med ærlige materialer, der smukt patineres over tid og kan bringes tilbage til sin oprindelige stand.

Håndværk og fine detaljer er essentielle i vores overordnede tilgang til design - vi skaber møbler, der omfavner dyder fra møbelhistoriens guldalder og gør møblets konstruktion til dets dekoration.

Accessories

Alsidig og detaljeret skønhed

Siden begyndelsen har vi ønsket at samarbejde med de dygtigste designere og håndværkere inden for branchen - og skabe accessories med et dansk islæt og baseret på gamle håndværksprincipper.

Alle produkter er helt eller delvist håndlavet og tager form gennem mange hænder, før det opnår det færdige resultat.

Vi ærer kvaliteten af håndlavede genstande og beundrer, hvordan håndværkets natur bidrager til den unikke karakter i hvert enkelt produkt.

kollektioner

Møbler

Accessories

Follow us

@rocollection