Handelsbetingelser

Disse handelsbetingelser omfatter private forbrugers køb af varer på Ro Collections (Design Collection ApS) webshop. Det er ikke muligt at bruge eventuelt VAT/CVR-nummer på webshoppen. Køber du som erhvervskunde indenfor EU i denne webshop, skal du selv stå for momsrefusion. Hvis du ønsker at handle som erhvervsdrivende, kan du kontakte vores kundeservice på kundeservice@rocollection.dk

 

Websitet ejes af:

  • Design Collection ApS (Ejere af Ro Collection)
  • Papirfabrikken 28
  • 8600 Silkeborg
  • Danmark CVR#: DK36951036
  • Email: kundeservice@rocollection.dk
  • Tel: +45 3131 9321

 

Priser og betaling

I denne webshop kan du bestille dine varer online og betale via: Dankort, Visa/Dankort, MasterCard, Dankort og MobilePay. Alle priser på vores webshop vises inkl. moms. Beløbet hæves på kortholders konto ved afsendelse af din bestilling. Der kan aldrig hæves et større beløb, end det beløb, du har godkendt ved din bestilling. Priserne er angivet inklusiv 25% moms.

 

Levering og transport

Vi behandler din ordre så hurtigt som muligt. Alle ordrer behandles på vores lager i Danmark indenfor 1-3 hverdage. Design Collection ApS bestræber sig på at levere din ordre hurtigst muligt, og gerne indenfor 1-3 arbejdsdage. Alle kunder, der betaler med kreditkort, bliver dog underlagt en validering, og Design Collection ApS forbeholder sig retten til at udsætte leveringen af en ordre, hvis vi mener, at der er brug for yderligere sikkerhedskontrol. Når din ordre er afsendt, sender vi dig en e-mail med pakkens trackingnummer. Levering af en vare anses som værende gennemført når forbrugeren har fået varen udleveret af vores fragtleverandør (Som hovedregel GLS). Ved køb over DKK 599 kr. er levering inkluderet. Vi leverer ikke til postbokse.

 

Fragtrater (ved køb under DKK 599,00):

GLS Hjemmelevering

DKK 49,00

GLS Pakkeshop

DKK 39,00

GLS Firmalevering

DKK 39,00

 

Er der ved modtagelse af dine pakker, synlige skader på emballagen, skal der gøres opmærksom på dette skriftligt til fragtmanden ved modtagelsen og herefter skal Design Collection ApS underrettes indenfor 5 arbejdsdage på kundeservice@rocollection.dk.

 

Lavet på bestlling

Vi tilbyder udvalgte møbler lavet på bestilling. Det vil være tydeligt markeret på varen, hvis det er en vare, der laves på bestilling. Den forventede leveringsdato vil fremgå tydeligt på din ordrebekræftelse. Når du bestiller en vare lavet på bestilling, bliver produktet fremstillet specielt til dig – hvilket betyder, at du kan forvente en længere leveringstid end vores standard leveringstid. Din betaling vil blive opkrævet så snart du har placeret din ordre. Bemærk venligst, at bestillingsvarer ikke kan annulleres eller returneres.

Vi bestræber os på at oplyse den mest nøjagtige estimerede leveringsdato for varer lavet på bestilling. Dog kan leveringen af varer lavet på bestilling blive forsinket grundet uforudsete omstændigheder (forsinkelser fra leverandøren, fragtfirmaet osv.). Vi gør naturligvis vores bedste for at holde dig orienteret om eventuelle forsinkelser på din ordre. Når vi er klar til at sende din(e) bestillingsvare(r), sender vi dig en e-mail.

 

Levering af møbler

Når du bestiller møbler eller større varer, bliver de leveret med et særligt fragtfirma til din leveringsadresse. Du bliver kontaktet direkte vedrørende leveringstidspunktet, så du kan sørge for at være hjemme på adressen ved levering. Hvis du alligevel ikke er hjemme på det aftalte leveringstidspunkt, kan din vare blive returneret til lageret. I så fald bedes du kontakte os direkte for at få hjælp. Møbler bliver leveret til kantstenen, eller, hvis dette ikke er muligt, så tæt på din leveringsadresse som muligt. Du er ansvarlig for at få leverancen fra kantstenen og ind i dit hjem. Denne service omfatter ikke indbæring, fjernelse af emballage eller paller.

 

Varemodtagelse/fragtskader 

Risikoen for en vare købt ved Design Collection ApS overgår til dig på leveringstidspunktet. Når du modtager varen, bør du ved modtagelse undersøge emballagen for synlige skader. Alle transportskader skal meddeles hurtigst muligt til Design Collection ApS på kundeservice@rocollection.dk. Hvis du trods åbenlyse skader på pakken ikke gør indsigelse overfor fragtmanden, kan der opstå tvivl om, hvor pakken er blevet beskadiget, og du risikerer selv at hæfte for evt. skader. Er der mindre skader på pakken og du vurderer, at det er sikkert at modtage pakken, bør du sammen med chaufføren notere på fragtbrevet, at du modtager pakken med forbehold. Ved mistanke om fragtskader skal du:

  1. Beholde emballagen, idet det kan bruges til at dokumentere krav mod fragtfirma.
  2. Så vidt muligt tage billeder af pakken og evt. skader.
  3. Kontakte Design Collection ApS for yderligere informationer.

 

 Reklamation

Købelovens mangelbegreb gælder ved købet. Der gives i henhold til købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået indtil 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler, ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Er reklamationen berettiget er dine beføjelser afhjælpning, omlevering, afslag i prisen eller ophævelse af aftalen, afhængig af den konkrete situation. Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du indenfor 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Hvis du ønsker at reklamere over et produkt, bedes du sende en mail til kundeservice@rocollection.dk eller ringe til os på +45 3131 9321

 

Fortrydelsesret

Privatpersoner har ret til at fortryde en aftale uden begrundelse inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt, får varen i fysisk besiddelse. Hvis du har bestilt flere varer i en ordre, og vi ikke kan levere varerne samtidig, løber fortrydelsesfristen fra du eller en anden person, som du har valgt, får den sidste vare i fysisk besiddelse. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsdag forlænges fristen til den følgende hverdag. Bemærk venligst, at varer lavet på bestilling ikke kan annulleres eller returneres.

Du fortryder dit køb ved at give os besked herom. Du kan kontakte os via e-mail eller telefon, hvor du oplyser, at du fortryder:

E-mail: kundeservice@rocollection.dk

Telefon: +45 3131 9321

Herefter vil vi sender dig et referencenummer, som skal påføres den fortrydelsesformular som er vedlagt din ordre. Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet. Du kan ikke fortryde ved at nægte at modtage varen eller ved at undlade at hente den uden samtidig at give besked om, at du fortryder.

 

Returnering af varen og returomkostninger

Når du har modtaget et returreferencenummer fra os, udfyldes fortrydelsesformularen vedlægges i kassen. Herefter sætter du GLS-returlabel på kassen, og sikrer dig at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og er ansvarlig for at varen er pakket ordentlig ind inden returnering, og du bærer ligeledes ansvaret for varen indtil den er returneret til os. Udgifterne for brug af returlabel beløber sig til DKK 50,00 som fratrækkes refunderingen.

 

Tilbagebetaling af pengene

Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

 

Afprøvning af varen og emballage

Du hæfter kun for en evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt, for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, som den fungerer på. Du må normalt undersøge varen på samme måde, som man kan og må i en forretning, men du må ikke tage den i brug, eksempelvis må du ikke fjerne mærkater og hangtags. Hvis du har brugt varen på en måde, som man ikke må eller kan i en forretning, og vi ikke kan sælge den igen eller ikke kan sælge den til fuld pris igen, må du forvente, at vi fratrækker værdiforringelsen i det beløb, du skal have tilbage. Hvis varen ikke længere har en handelsværdi, tilbagebetaler vi ikke købsbeløbet. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage. Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace-nummer.

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn - Adresse - Telefonnummer - E-mail adresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Design Collection ApS og opbevares i fem år, hvorefter de slettes.

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte kundeservice@rocollection.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan indgive din klage via nævneneshus.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du har bopæl i et andet EU-land. Hvis du vil benytte EU-Kommissionens online klageportal, kan du bruge dette link: http://ec.europa.eu/odr.

 

Lov og værneting

Køb på webshoppen er omfattet af dansk ret og værneting er Københavns Byret. Dog kan ufravigelig national lovgivning finde anvendelse ved levering udenfor Danmark. Personer under 18 år kan ikke handle på denne webshop, uden samtykke fra en værge.

 

Ansvarsfraskrivelse

Design Collection ApS kan til enhver tid ændre indholdet af denne side. Design Collection ApS kan ikke drages til ansvar for eventuelle skader opstået som resultat af brug af siden eller for den sags skyld manglende adgang til brug af siden.

 

Sidst gennemlæst den 13. juli 2023