Restaurant Brace

case

Restaurant Brace

https://www.restaurantbrace.com

Vi er stolte af at have leveret vores Regatta-stol og Salon-bord til restaurant Brace. Vores møbler er designet til at være tidløse og holdbare, og vi er begejstrede for at se dem blive en del af en restaurant med en så stærk filosofi.

Brace's navn og filosofi om at starte fra bunden og derefter udvikle sig passer perfekt med vores vision om at genoplive den danske designtradition med naturens egne materialer. Vores Regatta-stol og Salon-bord er designet i Danmark og produceret i Europa og er skabt til at være både smukke og funktionelle.

Udforsk produkter

Hos Ro Collection er vi engageret i at skabe eksklusive interiørprodukter, der ikke kun er æstetisk tiltalende, men også bæredygtige og etiske. Vi tror på at bruge naturlige, taktile materialer, der har en historie at fortælle, og vi udforsker konstant nye måder at minimere vores påvirkning på miljøet.

Vores Regatta-stol og Salon-bord er ingen undtagelse. Fremstillet af materialer af høj kvalitet som massivt træ og læder er de bygget til at holde og modstå tidens prøvelser.

Vil du gerne samarbejde med Ro Collection?

Kontakt os

Udforsk andre sager