Parsley Salon

case

Parsley Salon

Vi er stolte over at have leveret vores Regatta-stol, Salon-bordet og Pantry opbevaringssystem til restauranten Parsley Salon. Vores møbler er tidløse og holdbare, og vi er begejstrede for at se dem blive en del af en restaurant med så stærk en filosofi.

Allan Schultz, ejer og køkkenchef, er hjertet i Parsley Salon og har bidraget til Københavns restaurantscene siden 1985. Med passion for godt håndværk og mindeværdige smagskombinationer er Parsley Salon et sted, hvor kvalitet er i fokus, og gæsterne er i højsædet.

Udforsk produkter

Regatta-stolen er en smuk og stabelbar træstol, der kombinerer æstetik og funktionalitet. Salon-bordet er elegant og tidløst, lavet af ærlige materialer som massivt egetræ. Pantry opbevaringssystemet er designet med øje for detaljen og håndværkets kvalitet.

Vi er begejstrede for samarbejdet med Parsley Salon og at bidrage til en unik oplevelse for gæsterne. Vores møbler deler filosofien om at tænke langsigtet og værdsætte godt håndværk. Hos Ro Collection er vi dedikerede til at skabe bæredygtige og æstetiske interiørprodukter. Vi ser frem til, at vores møbler vil være en hyldest til kvalitet og skønhed gennem generationer.

Vil du gerne samarbejde med Ro Collection?

Kontakt os

Udforsk flere referencer