Vi er stolte over at have leveret vores smukke Flower Vases og Hurricane til den eksklusive restaurant Copenhague i Paris, som er beliggende på første sal i den kulturelle bygning Maison du Danemark. Restauranten er et intimt og stilfuldt sted med en unik atmosfære, hvor dansk design og nordiske råvarer går hånd i hånd.

Copenhague er kendt for sin kreative og nytænkende tilgang til madlavning med fokus på nordiske ingredienser, der får en moderne fortolkning i retterne. Restaurantens køkkenchef, Andreas Møller, har en ægte passion for det "new nordic" køkken, der udstråler autenticitet og talent. Med en del af menuen dedikeret til vegetariske retter, er Copenhague forpligtet til at bruge friske råvarer og minimere madspild, hvilket passer perfekt til vores filosofi om bæredygtighed og ærlige materialer.

Udforsk produkter

Vores Flower Vases, mundblæst i en fusion af farvet og klart glas, passer perfekt ind i den skønne atmosfære på Copenhague. Hvert enkelt produkt er unikt med dets graduerede farvetone i bunden, der skjuler blomstervandet og lader blomsterstilkene komme til syne lidt efter lidt - en smuk kombination af æstetik og funktion.

Vores Hurricane, en smuk vase i mundblæst glas, er designet til at rumme søjle- eller LED-lys og er også velegnet til blomster. Det er den perfekte måde at skabe en hyggelig atmosfære på Copenhague, hvor gæsterne kan nyde de kulinariske oplevelser i en indbydende og afslappende stemning.

Vi er taknemmelige for at have haft muligheden for at samarbejde med Copenhague og bidrage til at skabe en smuk og inspirerende atmosfære for deres gæster. Vores møbler er designet med omhu og æstetik, og vi er begejstrede over at se dem indgå i det sofistikerede miljø på Copenhague, hvor dansk design og kulinarisk kreativitet mødes i harmoni.

Vil du gerne samarbejde med Ro Collection?

Kontakt os

Udforsk andre sager