Restaurant Frode

case

Restaurant Frode

https://frode.dk/
  • Placering

    Farum, Denmark

  • Brugte produkter

Vi er beærede over at have leveret vores Salon-stol til Restaurant FRODE i den charmerende gamle del af Farum. Restauranten har en unik historie, opkaldt efter Frode Jensen, der tidligere drev købmandsforretning og supermarked på adressen. Det er næsten som om, at vores stol har fundet sin retmæssige plads, hvor køkkenerne i dag står, og hvor slagterafdelingen en gang lå.

Ligesom indretningen, er maden på Restaurant FRODE fuld af kontraster; rustik og elegant, enkel og stilfuld. Og som møbelproducent med fokus på håndværk og æstetik, er vi stolte over, at vores Salon-stol kan bidrage til denne skønne atmosfære. Stolen er ikke blot indbydende og smukt udformet, men også yderst komfortabel, hvilket passer perfekt til en restaurant, der lægger vægt på det gode værtskab og passioneret service.

Udforsk produkter

Vores Salon-stol er skabt ud fra ønsket om at forene moderne teknologier med dyderne ved klassisk håndværk og dansk møbeldesign. Den er æstetisk smuk, kombineret med komfort og højkvalitetspolstring, hvilket gør den til en ideel stol til Restaurant FRODE.

Vi er glade for at have samarbejdet med Restaurant FRODE og bidrage til den inspirerende og hjertevarme oplevelse, de tilbyder deres gæster. Hos Ro Collection er vi dedikerede til at skabe møbler, der ikke blot er æstetisk smukke, men også bæredygtige og langtidsholdbare. Vi er stolte over, at vores møbel kan bidrage til at skabe en hyggelig og mindeværdig spiseoplevelse for gæsterne på Restaurant FRODE.

Vil du gerne samarbejde med Ro Collection?

Kontakt os

Udforsk andre sager