Vi er stolte af at have leveret vores Salon-stol, Salon-bordet og Dodona-borde til det enestående projekt hos KOKS, en restaurant med 2 Michelin-stjerner. Vores møbler er designet til at komplimentere det gastronomiske mesterværk, som KOKS' hovedkok Poul Andrias Ziska skaber. Med sans for det unikke landskab på Færøerne, formår KOKS at forvandle lokale råvarer til udsøgte retter, hvor det traditionelle og moderne smelter sammen i perfekt harmoni.

Salon-stolen er ikke kun indbydende, elegant og smukt udformet med flotte afrundede detaljer, men også yderst behagelig med en unik siddekomfort, der gør den til en ideel spise- eller skrivebordsstol. Ved at kombinere moderne teknologier og dyderne ved klassisk håndværk, refererer stolen til dansk møbeldesigns guldalder. Salon-stolen er et æstetisk mesterværk, der forener komfort med højkvalitetspolstring og -snedkeri i en og samme stol.

Udforsk produkter

Salon-bordet er en elegant og tidløs skønhed lavet af ærlige materialer som massivt egetræ. Med et enkelt og stilfuldt design bliver Salon-bordet midtpunktet i ethvert rum, hvor det placeres. Bordet er en hyldest til den danske designtradition, og det er skabt til at modstå tidens tand og bevare sin charme i mange år fremover. Salon-bordet kommer i forskellige størrelser, så det passer perfekt til ethvert behov og rum.

Vi er begejstrede for samarbejdet med KOKS og at kunne bidrage til det enestående gastronomiske univers, de skaber. Vores møbler deler den samme vision for æstetik, komfort og holdbarhed som KOKS. Hos Ro Collection er vi dedikerede til at skabe møbler, der går i arv gennem generationer og fortsat udstråler tidløs skønhed. Vi er stolte over, at vores møbler kan være en del af den ekstraordinære kulinariske oplevelse hos KOKS og være med til at understrege det enkle, rene og traditionelle, der kendetegner restauranten. Med vores Salon-stol, Salon-bordet og Dodona-borde håber vi at bidrage til det autentiske og raffinerede udtryk, der karakteriserer både restauranten og vores møbler.

Vil du gerne samarbejde med Ro Collection?

Kontakt os

Udforsk andre sager