Bygholm Park, Comwell Hotel

blogs

Bygholm Park, Comwell Hotel

Comwell Bygholm Park i Horsens er et sted, hvor historie og moderne komfort smelter sammen. Det smukke gamle herregårdshotel, engang hjem for danske kongelige og adelige familier, tilbyder nu en unik oplevelse for både store begivenheder, møder og overnatninger.

I samarbejde med Comwell Bygholm Park og designstudiet AM/PM har Ro Collection leveret 149 af vores elegante Regatta stole til hotellets restaurant og spiseområder. Disse stole, udført i olieret eg med Exclusive læder i farven Cognac, tilføjer en moderne og tidløs elegance til de historiske omgivelser, samtidig med at de tilbyder komfort og funktionalitet.

Product used

Regatta stolen er skabt med ønsket om at kombinere skønhed og funktionalitet. Den lette og komfortable træstol er stabelbar uden at lade denne funktion dominere dens udtryk. Inspireret af den danske møbeldesigns guldalder, repræsenterer Regatta stolen en moderne fortolkning af klassisk dansk design - perfekt til både hjemmet og arbejdspladsen.

Siden 2013 har Ro Collection været dedikeret til at skabe møbler og boligtilbehør med en forkærlighed for godt håndværk og kvalitet. Vi stræber efter tidløse designs, der kan værdsættes gennem generationer. Med fokus på funktionalitet og holdbarhed, er vores produkter skabt til at blive smukkere med tiden og modstå det flygtige i tidens trends.

Looking to start a partnership with Ro Collection?

Reach out

Explore other cases