Scandic Hotel, Opus

blogs

Scandic Hotel, Opus

  • Location

    Horsens

  • Products used

Scandic Opus Horsens byder på en sofistikeret og moderne oplevelse med sit imponerende 12-meter høje atrium designet af Kim Utzon. Hotellets lyse og stilfulde indretning, kombineret med afslapningsmuligheder som sauna og dampbad, skaber en luksuriøs atmosfære. Dette gør hotellet til det perfekte sted for Ro Collections eksklusive møbler, som harmonerer smukt med de elegante omgivelser.

Ro Collection har leveret 42 Salon stole til Scandic Opus Horsens' restaurant og spiseområder. Disse stole, udført i røget eg med standard læder i farven sort, tilføjer en luksuriøs og moderne æstetik til hotellets elegante omgivelser. Stolene er designet til at tilbyde både komfort og stil, hvilket gør dem ideelle til hotellets eksklusive miljø.

Product used

Salon stolen er en smuk og elegant stol med flotte afrundede detaljer og en unik siddekomfort. Den kombinerer moderne teknologier med klassisk håndværk, hvilket gør den til en ideel spise- eller skrivebordsstol. Udført i røget eg med sort læderpolstring, repræsenterer Salon stolen det ypperste inden for dansk møbeldesign, både æstetisk og funktionelt.

Siden 2013 har Ro Collection været dedikeret til at skabe møbler og boligtilbehør med en forkærlighed for godt håndværk og kvalitet. Vi stræber efter tidløse designs, der kan værdsættes gennem generationer. Med fokus på funktionalitet og holdbarhed, er vores produkter skabt til at blive smukkere med tiden og modstå det flygtige i tidens trends.

Looking to start a partnership with Ro Collection?

Reach out

Explore other cases